hits

juni 2017

Da var flybilletten bestilt!

Heisann!

Nå når det er ferie, sitter jeg med denne følelsen av at jeg må reise ut av Norge, haha. Vet ikke hvorfor, men er nok på grunn av at jeg reiser til utlandet elr vertfall utav Norge hver eneste sommer om det er en uke elr en måned varierer, så denne sommeren var det intet unntak! I går satt jeg og spontanbestilte billetter til typen, moren min, tanten min og onkelen min og meg. Pratet litt om det med moren min og hun var meget gira. Tror nok det er hun jeg har det ifra, det med den følelsen av å reise til utlandet. Såå nå skal vi ut på tur til Gdansk,før vi senere tar en roadtrip til Sverige! Gleder meg mye og kan ikke vente med å reise. Ta fly er noe av det kjekkeste jeg vet så dette skal bli så gøy! Spesielt med tanke på at dette er første(absolutt ikke siste) turen jeg og typen reiser på ilag, hihi.

Bildet jeg tok for 1 år siden da jeg var i Torún i Polen med klassen. Var koselig.

Hva skal du gjøre i ferien?
 

Sushidate!

Heihei!

Våknet grytidlig opp fordi jeg måtte ta bussen til jobb og med tanke på at jeg åpnet idag klokken 10 måtte jeg jo være på jobb før den tid.. Etter klokken passerte 16.00 kom søsteren min og hentet meg så dro vi videre til bento sushi i Haugesund og bestilte sushi. Gjett om det var godt. Bento Sushi er virkelig til å anbefale, rimelig i pris, hyggelig betjening, og tok ikke lang tid med bestilling samt at de hadde stoort utvalg! En stk happy jente sa du?Skulle vært publisert igår, men sovnet fra pcen, whups..

Et lite livstegn fra meg

Heihei!

Beklager for det lille livstegnet jeg glemte å gi i helgen, men på fredag dro jeg til Stavanger og var der til i dag og besøkte blant annet typen og ei venninne. Det var uutrolig koselig og vi koste oss mye på lørdag ute i stvg sentrum og kvadrat. Været i helgen hjalp veldig mye på også da, haha! Meen, nå er vi tilbake igjen som aldri før! Så nå blir det nok en del blogging fra min side fremover vertfall. Kjenner meg klar og fokusert både på jobben og bloggen så dette skal bli utrolig kjekt! Mye kjekt i vente også! 

Men slik jeg sa, i helgen var jeg ute på shopping så tenkte jeg kunne vise litt av hva jeg kjøpte inn og noe jeg gledet meg veldig til som jeg fikk av typen min, som jeg maste litt på at jeg ville ha, upsi.

En ting som var veldig vanskelig var å velge hvilken farge jeg ville ha på disse.. Er såå glad i alle fargene, meen rosa var litt søtere hehe! 

Det meste jeg kjøpte når vi var ute på shopping var egentlig bare undertøy for det var det på tilbud og jeg eelsker fargene på dem. I tillegg til det kjøpte jeg en ny t-skjorte + en hvit bukse.


Hvordan har din helg vært?

Vellykket dag!

Heihei!

Dagen idag startet nokså brått siden vi skulle levere inn bøkene våre på skolen mellom kl 9 og 10. Etter det stakk jeg og noen venninner til Vili og Vè (en utrolig koselig kafè, som forresten jeg virkelig kan anbefale på det høyeste!) og satt der i et par timer. Var utrolig koselig spesielt siden vi ikke ses så mye siden alle skal gå sin egen vei, desverre.. Trist er det, menmen møtes i helger/ferier osv.. Men etter det stakk vi på shopping og shoppet litt. Så flink som jeg var, så kjøpte jeg ingenting #blakk.no.. Så får dra på en liten shoppingtur på lørdag da jeg har fri fra jobb, hehe! Er myye kjekt på tilbud rundt om i de ulike butikkene såå. Men nå, tenkte jeg å ta meg noe å spise.. Ble sulten av å sitte og se på bildet som jeg deler med dere nå, haha! Vi snakkes senere folkens! Håper dere har en flott dag videre og koser dere masse til helgen!

Club sandwichen og denne kaken er virkelig den beste! Spesielt med tanke på at club sandwichen er laget fra scratch og helt nylagt brød og alt! Namm, sier jeg bare.


  


 

Nå kan jeg ta sommerferie med god samvittighet!

Endelig kan jeg offisielt si at jeg har fått Sommerferie! Til tross for at vi var ferdig 16. mai på skolen, men hadde et par eksamener jeg måtte gjennom.. Fysøren, det har vært et stressende år med mange utfordringer men og mye latter. Blitt kjent med mange nye mennesker og er evig takknemlig for alle som har hjulpet meg til hvor jeg er nå idag.  Nå, blir det ett års pause, før jeg starter på uni for det kjenner jeg at jeg virkelig trenger. Snart er det jobbtid, og kjenner at jeg ikke er så særlig gira for det er et helt utrolig nydelig vær ute! På slike dager som dette du skulle ønske du ikke hadde jobb, menmen, tjener jo penger, haha. Nå kan jeg også endelig fokusere mer på bloggen og legge ut mye mer innhold enn hva jeg har gjort den siste uken siden jeg begynte. Har vært litt sløv i det siste med innleggene mine, meen nå skal det bli skjerpings fra min side! Meen, nå må jeg spise før jeg stikker videre til jobb! Vi snakkes senere. Håper dere har en fiin dag videre! 

Bare meg, eller?

Er det bare meg som drømmer meg stadig bort? Sitter alltid å fantaserer over hvordan jeg vil dekorere leiligheten når jeg kjøper det og drømmehuset som jeg vil ha når jeg blir mye eldre. Fyy, det er kjekt, men igjen, det er bare drømmer, dessverre. En ting jeg virkelig elsker er å scrolle gjennom weheartit, pinterest elr tumblr. Jeg kan bruke opptil flere timer på de nettstedene pga det er såpass kjekt. En utrolig kjekk plass å virkelig drømme seg bort på. Kan ikke si det er så særlig sunt for sjelen akkurat, menmen det får nå gå sin sak det. Er nå vertfall kjekt, og det er det som betyr noe. 

Fikk snekra sammen en liten kollasj med inspirasjon til leilighet/hus ish, som jeg tenkte å dele med dere. Syns alltid det er gøy å se hva andre folk liker av dekor og interiør, hehe.  

Endelig går ting min vei

Heihei!

Etter en lang dag med skole og jobb kan jeg endelig legge meg ned i sengen. I dag morges hadde jeg virkelig ikke lyst til å stå opp og verken gå på skole eller jobb, nettopp fordi jeg gruet meg veldig mye angående hva jeg kom til å komme opp i. Heldigvis, så gikk ting endelig min vei og jeg kom opp i det jeg ville som var engelsk. Da jeg leste på arket som vi fikk utdelt jublet jeg av glede, og kunne ikke vært gladere enn hva jeg var. Fysøren, så letta jeg var! Så nå er det full øving, for i morgen får vi vite oppgaven som vi skal presentere foran lærer og sensor på onsdag. Personlig, så er jeg ikke så glad i fremføringen, men må'ru så må'ru, er det ikke det man sier? haha. Huff, nei tenker å ta kvelden snart før det går helt over stokk og stein med mine tørre vitser. Og, etter muntlig eksamen kommer dere til å høre mer fra meg enn hva dere har fått gjort nå. Er ikke bare,bare å få alt til å gå opp i opp, men håper dere forstår. Setter stor pris på dere alle og håper dere har en fantastisk kveld videre og får en kanon god søvn. 


Det der er nok meg ja, når jeg er ferdig med denne eksamenen. For da er det endelig sommerferie!
 

Kom du opp i muntlig eksamen? Isåfall hva og "fikk du ønsket ditt oppfylt" ?

 

Liitt for mye av det gode

Heihei!

I dag er det søndag og siste hviledag for min del.. Muntlig eksamen står på planen de 3 neste dagene så dette blir stressende, MEN håper på det beste at jeg kommer opp i noe jeg vil komme opp i. Til min uflaks så skjer det nok ikke og jeg kommer opp i det jeg virkelig ikke vil komme opp i som feks naturfag elr matematikk. Dette er heldigvis den siste eksamenen jeg skal ha, såå er det sommerferie! Gleder meg mye til å endelig kunne slappe av å bare nyte dagene med jobb, uten å ha en liten tanke bak i hodet om skole og stresset det innebærer, takk guuuud. 

Den siste tiden nå har jeg hatt syyke cravings på en sjokoladepudding som er liitt sunnere enn de andre. Så jeg sitter ikke med den syke skyldfølelsen av å spise så mye av den, men for mye av det gode er heller ikke bra, menmen.hvis du ikke har prøvd den, vil jeg på det sterkeste anbefale det! Den er supergod til dessert og virkelig en sjokoladepudding uten like!

I tillegg til det så har jeg blitt helt obsessed med hawaii five-0.  Vet ikke helt hva det er med meg og serier og det at jeg  se ferdig seriene til slutt før jeg gjør noe annet.. Hawaii five-0 er en krimserie, veldig lik criminal minds og alt det der, men det er mer action i denne serien enn andre. Virkelig en av mine favoritter. Nåå, får jeg slenge på en ny episode, før jeg tenker å rydde rommet litt, hehe. Vi snakkes om litt!

Har du en serie du er hekta på?

 

Jobb, jobb og mer jobb!

Heihei!

Dagen min i dag kan oppsummeres med en setning; jobb, jobb og mere jobb. Litt kjipt, men jaja. Blir nok kjekt uansett! Så dere hører nok ikke såå mye fra meg i dag, da jeg jobber fra 10-18. Hvis dere lurer på hvor jeg jobber, så jobber jeg i VITA, og stortrives. En superkjekk jobb med kjekke kollegaer! Og idag blir det fullt kjør med kampanje bytte så jeg er nok helt dau idet jeg kommer hjem, huff.. Menmen, jobb må man ha for å leve nå idag, desverre.. Hvis dere vil kan dere gjerne følge oss på instagram også; vitaoasen_hgsd. Er veldig enkelt og greit å holde seg oppdatert via instagram på nyheter som kommer ramlende inn og slikt, men det er om du er interessert i kosmetikk, helsekost, hårpleie etc. 

Jobber du, og isåfall hvor? :) 

Third time's a charm, right?

Heihei!

Veel, altså. Man kan vel si det sånn at når man kjeder seg så skjer utallige ting, som feks å opprette en blogg! Jeg har vært igjennom denne veien tidligere, og for å si det sånt; det gikk rett vest. Men third time's a charm, right? Såå, vi prøver på nytt! 

For de som ikke vet så heter jeg Elin-Christin, og er en 18 år gammel livlig jente som elsker å le og gjøre andre glad! Fritiden min består av å se på serier, være med venner, typen og familien, jobbe og nå blogge (haha)! Og forresten, jeg eeelsker mat og mer spesifikt SUSHI.

Hvorfor jeg valgte å starte å blogge igjen har jeg faktisk ingen peiling på, så dette skal bli interessant! Tror faktisk jeg savnet litt den blogg-feelingen man fikk av å blogge. Men kan også være det at siden jeg er så ekstremt glad i å skrive og med tanke på at jeg er ferdig med 13 års skolegang måtte jeg jo bedrive hverdagen min med noe annet enn å se på serier, spise og jobbe. Mine planer nå fremover er å ta et friår, før jeg starter på uni hvor jeg da vil gå reiseliv. 

Og for de som lurer på hva denne bloggen kommer til å bestå av så er det alt fra a-å! En god blanding med andre ord.

Hvis det er noe mer dere lurer på om meg, så spør i vei! Håper dere liker bloggen min og har lyst til å følge med på reisen videre for å se hva blogglivet tilbyr!


Slenger med et bildet av sushi, just bc sushi.